Comaqa Open Air 2018

Good afternoon, colleagues!

July 14th our community COMAQA.by is planning to make Comaqa Open Air 2018.

The event will be performed in 2 streams.

Registration Starts: 11:30
Registration Place: Minsk, Kuprevicha 3V (K3V).
Duration: 11:30 – 17:00
Price: 25 BYN.


Buy tickets


Stream A: K3V Loft, 7th floor.

Schedule:

  • 12:00 – 12:40 – “XPath, tips and tricks”; Ilya Naumovich; 40 minutes.
  • 12:50 – 13:30 – “Formal proof of software correctness: the basics” part 1; Vadzim Vinnik; 40 minutes.
  • 13:40 – 14:20 – “Formal proof of software correctness: the basics” part 2; Vadzim Vinnik; 40 minutes.
  • 14:30 – 14:50 – “Real Life QA with real people”; Alisa Boiko; 20 minutes.
  • 15:00 – 15:40 – “QA competency model as a toll for interviews, creating personal and team development plans, salary review” part 1; Anton Semenchenko; 40 minutes.
  • 15:50 – 16:30 – “QA competency model as a toll for interviews, creating personal and team development plans, salary review” part 2; Anton Semenchenko; 40 minutes.
  • 16:40 – 17:00 – “Topic clarification in progress”; Vadzim Zubovich; 20 minutes.

Stream B: Open Air
Topical stands:

  • Management in testing” – Roman Soroka and other amazing experts
  • Test Automation solutions architecture” – Vadzim Zubovich, Anton Semenchenko and other amazing experts.
  • QA and stuff” – Evgenii Kaprovich, Tsimafei Avilin and other amazing experts.

See you soon!

Related Posts

Leave a comment